Élményt adni

Boldogság, nekünk.

Több mint TV

Idősebbnek nem kell magyarázni. Kisebbek meg jobb, ha kipróbálják.

Gondolkodás?

Ritka luxus?
Nekünk fontos.

Problémamegoldás?

A mi asztalunk!
Sokszereplős események.
Nagyigényű résztvevők.
Hazai pálya!

Ügyféltámogatás?

Nekünk alap. Nem ismerünk lehetetlen, nem korlátozzuk, hanem szárnyakat adunk.

Történetünk

Azért vagyunk, hogy segítsünk megismerni egy fantasztikus világot, amit Hollókő testesít meg. Ez az a hely, mely bővelkedik történelmi, kulturális, természeti értékekben, ezért számtalan izgalmas programot, s felejthetetlen élményt nyújt az idelátogatónak. Mi segítünk a helyismeretünkkel, programszervezéssel, odafigyeléssel – a kirándulást gördülékenyebbé és élvezhetőbbé tesszük.

Önnek nincs más dolga, mint belélegezni Hollókőt!

 

  • Kikapcsolódás 100%
  • Szabadság 100%
  • Élmény 100%
  • Hagyomány 100%
Tamás Gábor

Tamás Gábor

Főszervező

Élmény Hollókőn. Szlogenünkhöz híven nekem az a feladatom, hogy megtaláljam a módját annak, hogyan valósítható meg minden egyedi elképzelés, mely egy felejthetetlen élménnyel teheti gazdagabbá az idelátogatót. Jöjjenek velem, menjünk együtt kikapcsolódni, tapasztalni, élményeket gyűjteni!

Helyi Munkatársaink

Helyi Munkatársaink

A Szakértők

Hagyományaikat szerető, tisztelő emberek, akik elkötelezettek Hollókő és annak értékei iránt. Folyamatosan és tudatosan képzik magukat, hogy igényekhez mért, színvonalas szolgáltatásokat nyújthassanak.

Termelők, kézművesek

Termelők, kézművesek

Hollókőről és környékéről

Ősi szakmákat, mesterségeket űző helyi és környékbeli lakosok, akiktől kérdezhetünk, tanulhatunk, elleshetjük fortélyaikat, ízlelhetjük finomságaikat, hazavihetjük portékáikat.